PROJEKTER

Helt igennem minimalistisk

Tronkærgårdsvej, Skødstrup
Type: Nybygning
Bygget: 2011 – 2012
Areal: 180 m2
Minimalisme og enkelthed går hånd i hånd med et passiv-certificeret hus. Villaen er disponeret med opholdsrum og den store terrasse mod syd. Et stort udhæng sørger for, at der ikke opstår overophedning i sommermånederne.

Fantastisk udsigt over Aarhus bugt

Tronkærgårdsvej, Skødstrup
Type: Nybygning
Bygget: 2011 – 2012
Areal: 200 m2
Det handler om at gøre det ordentligt og sætte sit personlige præg på huset. Sådan var udgangspunktet, da denne bolig blev tegnet. Den fuldmurede villa ligger højt placeret på en skrående grund. Grunden vender stik syd og har flot udsigt over bugten og Aarhus by i det fjerne. Huset er certificeret som passivhus.

Klassisk med et twist

Gludstedgårdvej, Gludsted
Type: Nybygning
Bygget: 2010
Areal: 200 m2
Den klassiske villa placeret på en stor grund lidt uden for byen har alt det, som en familie har brug for. Huset er skabt ud fra bygherrens ønske om en moderne bolig, der samtidig indeholder klassiske danske arkitekturdetaljer. Husets twist og kendetegn er et stort sydvestvendt fransk spir, der lukker en masse lys og varme ind i køkken og opholdsrum. Huset har tilknyttet en 80 m2 garage med opbevaringsmulighed på 1. sal.

Højt til loftet

Nørretoften, Gludsted
Type: Nybygning
Bygget: 2009
Areal: 170 m2
Villaen ligger smukt placeret på en grund tæt på skov og marker. De forskudte sektioner med modstående tagflader giver huset en let og moderne fremtoning.
Indvendigt domineres det åbne køkken med opholdsrum af de store vinduer mod syd og vest, der lukker lyset og naturen indenfor. I villaen er en 60 m2 garage integreret, som blandt andet indeholder den tekniske styring til boligens jordvarmeanlæg.

KONTAKT

Kontakt os for et uforpligtende møde

Tlf: +45 22 29 59 95
Mail: ac@tid-rum.dk
Skovvejen 28, st.,
8000 Aarhus

Vi er klar - er du?

Det første møde er ofte det sværeste. Til gengæld er det gratis. Vi er altid parate til at lytte til dine planer, uden at du får en regning.
På det første møde skal vi snakke om jeres ønsker og behov. Vi skal spore os ind på projektet og forsøge at definere opgavens omfang.
Intet projekt er for stort, intet er for småt. Vi insisterer bare på at få lov til at gøre det ordentligt.

TID & RUM er altid parat til at høre mere om dit projekt – helt uforpligtende. Slå på tråden og lad os få en dialog. Vi er klar til at rykke i marken eller du er velkommen til at besøge os – kaffen er klar.

TID

Vi konkretiserer og realiserer boligdrømmen. Med vores proces er helheden er tænkt ind fra starten. Alle krav opfyldes uden at boligdrømmen kompromitteres. Vi kender vejen og forstår vigtigheden af at have styr på hele processen for at nå sikkert i mål og sikre sin boliginvestering*.

RUM

Et arkitekttegnet hus er ikke mainstream. Det er skræddersyet og lavet efter menneskers behov og deres ønsker til æstetik. Det er unikt. Vi sætter mennesker i centrum, og vi hjælper med at bygge og finde boliger, der passer til dem.

Mail: ac@tid-rum.dk 
Tlf: +45 22 29 59 95
Skovvejen 28, st.,
8000 Aarhus

TID&RUM